Productspecificatie
Productnaam
Baguette Merand
Productinformatie
Dit is een klassiek Frans stokbrood op basis van desem met een knapperige korst, een grove structuur en een spekkig, parelmoerkleurig kruim. Deze eigenschappen ontstaan door de lange rijstijd (tot wel 24 uur) en omdat het brood op hoge temperatuurgebakken wordt in een vloeroven met stenenvloer.Gemaakt van tarwebloem en roggebloem.Thuisbakadvies: verwarm uw oven voor op 220 graden. Als oven op temperatuur is de broodjes gedurende 5 minuten afbakken.
Ingredienten
Ingrediƫnten: TARWEbloem, water, ROGGEbloem, zeezout, gist, Meelverbeteraar(E300 (ascorbinezuur)), ROGGEmoutmeel, TARWEmoutmeel, suikerbietvezel, appelsap (concentraat), citroensap, Geleermiddel(E440 (pectinen))
Allergenen
Gluten, Tarwe, Rogge, Gerst
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
Energie KJ
792
KJ
Energie KCal
189.17
KCal
Eiwit
6.9
g
Koolhydraten
38
g
- Suikers
0.5
g
Vetten
0.8
g
- Verzadigd
0
g
Voedingsvezels
1.3
g
Zout
0
g